lite lyckorus

Publicerad 2014-01-27 17:34:17 i Allmänt,

Hejhej! 
HUR ÄR LÄGET?! men mig är det toppen. kunde typ inte bli bättre ärligt talat. 
JAG ÄLSKAR ATT GÅ I SKOLAN. det är det bästa jag vet. helt jävla sjukt hur man kan må så mycket bättre av att göra någonting man tycker om. Är en så mycket lyckligare människa nu för tiden. Mår bättre, är aldrig någonsin trött längre, jag hinner för första gången sedan gymnasiet faktiskt spendera tid men både vänner och min kära man, jag hinner till och med prata i telefon. Tid jag aldrig hade förut. Klart det är mycket i skolan men ändå hinner jag med så mycket mer. Jaja, nu ska jag hjälpa david med maten. PUSSPUSS.
 

Love you life

Publicerad 2014-01-21 16:26:19 i Allmänt,

Hejhej.
tänkte det var dags att kika in här igen. HUR MÅÅÅÅR NI?! jag mår skitbra ska jag tala om.
Känner verkligen hur livet har börjat på riktigt nu. Vilket såklart känns super! Har för er som inte vet kommit in på stockholm universitet och är hur lycklig som helst. Ska plugga sociologi nu i ett och ett halvt år och är taggad till tusen. plugget har redan dragit igår även fast det bara gått två dagar och pluggar väl konstant typ. Men det är superintressant. Allting annat är bra också, david mår bra. Vi mår bra. Det är verkligen hur sjukt hur man bara kan bli lyckligare ju längre tiden går. Han är min bästa vän liksom och mitt livs kärlek vilket känns ganska töntigt att säga men så är fallet. Har mer tid nuförtiden vilket är också så himla skönt. 
Jaja nog babbel om mitt lyckliga liv. Snart checkar jag väl in här med pluggångest och sånt så ni får väl ta vara på det glada jaget. Ska snart börjar röra mig mot skogskyrkogåren och matilda. för hon är hemma! Ska bli jättekul att träffa henne då vi inte setts på skitlänge och är också väldigt glad för det ryktas om att en annan av mina favoriter kommer hem på fredag i en hel månad. 
Imorgon är det skola från 8-10 och sedan ska jag plugga lite och umgås med mitt hjärta. Jaja. Måste börja kila nu. PÖSS.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela